12. maj 2024  |   Butiksliv

Kreativ keramik-café ved stationen

Kreative oplevelser sammen er udgangspunktet for det nyåbnede Creatime på Allerød Stationsvej

Butiksliv
12. maj 2024  |   af Kim Sejr

Kreative oplevelser sammen er udgangspunktet for det nyåbnede Creatime på Allerød Stationsvej

Grib en pensel, vælg dit keramik emne, og lad dine kreative tanker flyde frit. Fra krus og tallerkener til vaser og figurer. Sådan lyder det fra den nyåbnede keramik-café, som holder til i et lokale i den tidligere Pallas-bygning, Stationsvej 2E – lige ved stationen.

Det er Dina Storm med thailandske rødder, der står for den daglige drift af det nye, kreative værksted med dekorering, glasering og brænding af mange forskellige slags keramiske figurer.

-Det er meningen, at man kan komme forbi her og få en god kreativ oplevelse sammen. Det kan være en familie med børn, mødregrupper eller et kan være en fødselsdag, der skal bruges til noget kreativt og samtidig kan man hygge sig med en sodavand eller en kop kaffe, siger Dina.

Inspireret af Berlin

Konceptet med et sted, hvor man gå ind og være kreativ er ikke nogen ny opfindelse, men der findes forskellige måder at gøre det på. Dina blev inspireret af den måde, man gjorde det på et sted i Berlin og hun har efterfølgende været på kursus i netop Berlin for at få fuldt kendskab til konceptet.

Det fungerer på den måde, at man køber en forproduceret keramisk figur, og så kan man sætte sig ved et af bordene i lokalet og ellers begynde at dekorere figuren. Der er et stort udvalg af forskellige slags figurer – det kan være en hest, en dinosaur, et krus eller noget helt andet. Når man er færdig, afleverer man figuren, og herefter sørger Creatime for både glasering og brænding, så den får en blank og funktionel finish. Efter en uge kan man afhente sin keramik i caféen, og tage den i brug derhjemme.

Der er masser af plads i cafeen og man får hele 2,5 timer til at dekorere sin figur. Prisen man betaler, er prisen for den figur man vælger at dekorere – og den kan variere en del – fra 199,- for et krus til 339,- for en dinosaur

Dina er bosiddende i Allerød sammen med sin mand, Jacob Storm.

creatime
Del på

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev - klik her
Læs også....
Allerød Apotek inviterer til gratis høretest
Allerød Apotek inviterer til Høretestdag 22. februar, hvor man på få minutter kan få afklaret, om man har et høretab, der kræver behandling.

Ophørsudsalg hos Aldi
Fredag 3. november starter ophørsudsalget hos Aldi i Allerød - og butikken lukker når alle varer er udsolgt, dog senest 9. november.

Bøff Burgerbar åbner fredag 9. juni
Fredag 9. juni kl. 15.00 åbner Bøff Burgerbar i Allerød - og det bliver fejret med halv pris på hele menuen hele weekenden.

You Sushi genåbnet i dag med 20 procent rabat
Restauranten You Sushi i Torvestræde er netop i dag genåbnet - dog uden varme retter.

You Sushi midlertidigt lukket
You Sushi i Torvestræde er midlertidigt lukket grundet problemer med ventilationen - forventer at kunne åbne snart igen.

Aldi i Allerød bliver til Rema
Allerødborgerne kan inden længe handle i hele tre Rema-butikker, efter at Aldi har har besluttet at trække sig ud af det danske marked.

Lidl bekræfter ny butik i Allerød
Lidl bekræfter plan om at opføre en butik på Allerød Stationsvej - den åbner sandsynligvis 2024.

Så er der snart burgers i Allerød!
Burgerkæden Bøff Burgerbar åbner i begyndelsen af det nye år i Mølcks Passage med 20-25 siddepladser og take-away.

You Sushi og hjemlig hygge
Den populære You Sushi restaurant i Allerød er åbnet nyindrettet i Torvestræde - på lørdag kl. 11.00 er der en reception med borgmestertale, hvor alle er inviteret.

Ikke længere tøjrens i Allerød
Sober Rens på Stationsvej skal rives ned i begyndelsen af det nye år for at give plads til flere P-pladser i tilknytning til nyt boligbyggeri på Stationsvej.

Glem alt hvad du ved om tyske vine!
Tysk vinproduktion er i dag kendetegnet ved en tiltagende dynamik, der særligt kan tilskrives en række yngre, tyske vinmagere.