30. januar 2024  |   Navnestof  |   Jubilæum  |   Navnestof

Kristjón Már Magnússon fejrer 10 års jubilæum hos Lessor Group

Kristjón Már Magnússon fejrer sit 10-års jubilæum i Lessor Group i Allerød den 1. februar, og samtidig fylder han 60 år den 18. februar.

Navnestof
30. januar 2024  |   af Redaktionen

Kristjón Már Magnússon fejrer sit 10-års jubilæum i Lessor Group i Allerød den 1. februar, og samtidig fylder han 60 år den 18. februar.

Han er Senior Product Specialist i Lessor Group og arbejder med lønsystemet Danløn, hvor han beskæftiger sig med kundesupport, produktudvikling og kommunikation med eksterne samarbejdspartnere. Han har næsten 40 års solid erhvervserfaring inden for Product Management og videresalg.

Kristjón er født og opvokset i Island og flyttede til Danmark, da han var 20 år gammel for at studere Engineering på DTU og for at være tættere på sin danske familie. Efter endt uddannelse flyttede han til Allerød, hvor han har boet i de sidste 40 år. Allerød er både blevet en base for hjem og arbejde. I sin fritid nyder han at læse bøger om historie og naturvidenskab og at tilbringe tid med sin familie.

I starten af sin karriere brugte han sin ingeniørviden til videresalg inden for adskillige softwareindustrier. Det førte ham til Mellemøsten, Sydøstasien og Nordamerika. Med sin mangfoldige erfaring inden for produktledelse og videresalg blev han ansat hos Lessor Group i Allerød i 2014. Hos kunderne er han anerkendt for stor faglig viden om produkterne og grundig support, og blandt sine kolleger er Kristjón vellidt og kendt for sit høje engagement.

jubilæum | lessor group
Del på

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev - klik her
Læs også....
Byrådsmedlem Theo Gbouable 60 år
Fredag den 19. april fylder byrådsmedlem Theodore ”Theo” Gbouable 60 år. Theo har været byrådsmedlem siden 2013, og har ud over byrådsarbejdet været et aktivt menneske på kryds og tværs […]

Bo Abildgren fylder 50 år den 13. januar
Bo Abildgren fylder 50 år den 13. januar

20-års jubilæum hos Lessor i Allerød
Tommi Hansen fejrer 20-års jubilæum hos Lessor Group 24. april.

25-års jubilæum på Lessor
Den 1. april kan Senior Product Manager Henrik Juul Jensen fejre 25-års jubilæum hos Lessor Group, som har haft hovedsæde i Allerød i over 50 år.

Vivian og Leo er blevet viet
Nu må det være. Efter et tilløb på tre år blev vi enige om, at nu skulle det være. Så vi blev faktisk gift i sidste uge på rådhuset i […]

Daniel er kommet til verden
Efter så megen ventetid er dejlige Daniel endelig kommet til verden, 3800 gram og 42 cm, efter en lang men heldigvis ukompliceret fødsel. Din far og mor er begge rigtigt […]


Annonce